ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τι κόσμος Θεέ μου.......

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ







Όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο του Σέσκλου μείναμε έκθαμβοι από την παρουσία του κόσμου της Α.Ε.Δ.....
Έφτασαν στο γήπεδο όλοι μαζί, πανό, φωνές, κασκόλ, κομφετί και καπνογόνα συνέθεταν ένα απίστευτο και συνάμα πρωτόγνωρο για την τοπική κατηγορία σκηνικό...!!!!


Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους οπαδούς της για την βροντερή παρουσία τους σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και που με τον τρόπο τους βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές μας να πετύχουν μία σημαντική νίκη. 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 


Επιστροφή στις Νίκες.....


Ακρόπολη - Α.Ε.Δ 

0-1


Επέστρεψε στις επιτυχίες η ομάδα της Α.Ε.Δ κερδίζοντας εκτός έδρας την πολύ καλή Ακρόπολη Σέσκλου με σκορ 0-1.
Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε στο 2΄ μετά από αδράνεια της άμυνας της Ακρόπολης, ο Φιλατζικιώτης βρέθηκε στο σωστό σημείο και σκόραρε νωρίς.
Στην έδρα της Ακρόπολης παρακολουθήσαμε ένα σπάνιας ομορφιάς παιχνίδι που ήταν διαφήμιση για το τοπικό μας πρωτάθλημα, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών θεατών.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε με τους:
Πλακαρό, Κουτσογιάννη, Μπαντά, Νικούδη, Μαυρίδη, Γκίκα (75΄ Σφάκα ), Φιλατζικιώτη ( 89΄ Γιαουπλάρι ), Καραπλιάγκο ( 65΄ Γκέρτσο ), Αντζούρη, Φέζο.

Εξάλλου, η Διοίκηση της Α.Ε.Δ ευχαριστεί την ομάδα της Ακρόπολης για την άψογη φιλοξενία και τους διαβεβαιώνουμε πως στον 2ο γύρο θα τύχουν ίδιας αντιμετώπισης, εν κατακλείδι το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τον Διατητή κ. Ανδρέα Καπέσιο και τους βοηθούς του για την υποδειγματική διαιτησία στον αγώνα με την Ακρόπολη Σέσκλου.   

Ακολουθεί Φωτογραφικό υλικό
















Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ακαδημίες Α.Ε.Δ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ε.Δ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ....



Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Ακαδημία της Α.Ε.Δ με εντατικούς ρυθμούς για την έναρξη των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ,
Η Ακαδημία της Α.Ε.Δ έχει στο ενεργητικό της 35 παιδιά παρουσιάζοντας μεγάλη άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
Οι γονείς το λιλιπούτειων φίλων του ποδοσφαίρου εμπιστεύτικαν τα παιδιά τους σε ένα περιβάλλον υπεύθυνο, σοβαρό και συνάμα οργανωμένο. Υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής των Προ Τζούνιορ (ηλικίες 9-10-11) είναι ο κ. Κόκορης Παναγιώτης ο οποίος δήλωσε στο athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr : Έχουμε την χαρά αυτή τη χρονιά να έχουμε 35 μικρούς ποδοσφαιριστές γεμάτους όρεξη και πάθος για το άθλημα που αγαπάμε, το σημαντικότερο όμως είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών είναι από το Διμήνι και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.
Σκοπός μας είναι σε μερικά χρόνια η ομάδα της Α.Ε.Δ να απαρτίζεται επί το πλείστων με παιδιά του Διμηνίου .

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό












Ο προπονητής κ. Κόκορης Παναγιώτης

Το μέλλον της Α.Ε.Δ 










Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη Σπύρου Καραπλιάγκου

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΚΟΣ ΣΤΟ athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr/




Την πρώτη του συνέντευξη στο athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr παραχώρησε ο Σπύρος Καραπλιάγκος, μιλώντας για την φετινή πορεία της Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ για το παιχνίδι με τον Πύρασο αλλά και το επικείμενο μεγάλο παιχνίδι με την Ακρόπολη δηλώνοντας: 
Όλη την βδομάδα προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με την Ακρόπολη είμαστε λοιπόν έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά για ένα δυνατό ματς.
Πιστεύω, πως έχουμε και την ποιότητα και την δύναμη να κερδίσουμε και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν ακολουθήσουμε πιστά τις εντολές του προπονητή μας.Σε ερώτηση σχετικά με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ο Σπύρος Καραπλιάγκος απάντησε: Το ντέρμπι με τον Πύρασο είναι πλέον παρελθόν για μας, πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και συγκεκριμένα το ματς με την Ακρόπολη.
Τέλος ο Καραπλιάγκος δήλωσε σε σχετική ερώτηση για την κορυφή και για το αν η Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ μπορεί να μείνει εκεί:
  Θεωρώ πως έχουμε το καλύτερο υλικό ποιοτικά από τις υπόλοιπες ομάδες. Για να παραμείνουμε πρώτοι πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι στον στόχο και να μην χαλαρώνουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Να είμαστε πιστοί στο σχέδιο, αν το ακολουθήσουμε δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.





Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη Κώστα Μπράτσου στο Goalpost.gr

Συνέντευξη Κώστα Μπράτσου στο Goalpost.gr




Διαβάστε εδώ το σχόλιο του προπονητή της Α.Ε.Δ στο Goalpost.gr

Α.Ε.Δ - ΠΥΡΑΣΟΣ

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ



Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το ντέρμι κορυφής ανάμεσα στην Α.Ε Διμηνίου και στον Πύρασο.
Σε ένα δυνατό και πολύ όμορφο παιχνίδι οι ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ο Πετρίδης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μόλις στο 6΄ ενώ η Α.Ε.Δ ισοφάρισε με την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της Κώστα Μπαντά στο 58΄.

Οι ομάδα μας παρατάχθηκε με τους: 

Πλακαρό, Νικούδη, Κουτσογιάννη, Μπαντά, Μοράλες, Μαυρίδη (82' Ζαρκάδα), Γκίκα, Φιλατζικιώτη, Σφάκα (46' Φέζο), Τσιουρέλη (46' λ.τρ. Καραπλιάγκο), Τσεκούρα.

Οι διοίκηση της Α.Ε.Δ ευχαριστεί τους πολυάριθμους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Διμηνίου για να στηρίξουν την ομάδα και τους παίχτες.
Εξάλλου εύχεται στον Παύλο Γεώργογλου Προπονητή Τερματοφυλάκων της Α.Ε.Δ καλή δύναμη στην δύσκολη μάχη που δίνει και να βγει γρήγορα ΝΙΚΗΤΗΣ.

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: