ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

2-0 και η προσπάθεια συνεχίζεται....

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Δ 

2-0 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΒΟΛΟΥ



Η Α.Ε.Δ συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα κερδίζοντας με 2-0 τον Εθνικό Βόλου. Η ομάδα του Διμηνίου στο πρώτο ημίχρονο ήταν μουδιασμένη και αυτό φάνηκε στην έληψει κλασικών ευκαιριών τις οποίες είχε ο Εθνικός, χάνοντας 2 μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο 15΄ και στο 28΄!
Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου "ξύπνησε" στο 2ο μέρος και με ασφυκτική πίεση σχεδόν για 45΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 59΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα. Η συνέχεια επιφύλλασε πολλές ευκαιρίες οι οποίες μετουσιώθηκαν σε τέρμα στο 72΄ με τον Καραπλιάγκο, ο οποίος μετά από ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ του Εθνικού σε σουτ του Ζαρκάδα, πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το Α.Ε.Δ - Εθνικός Βόλου 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα!

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ανήκει η πρώτη εμφάνιση του βενιαμίν της ομάδος του Διμηνίου, Μανώλη Κανδήλα (φωτο), ο οποίος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

H Α.Ε.Δ παρατάχθηκε με τους:
Παπούλια, Χονδρό Γ, Μπαντά, Μοράλες, Κουτσογιάννη, Μαυρίδη, Φιλατζικιώτη, Τσιουρέλη ( 67΄ Φαρασόπουλο), Τσεκούρα, Αντζούρη ( 59΄ Καραπλιάγκο ), Ζαρκάδα ( 81΄ Κανδήλα )

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση



Συλλυπητηρια ανακοινωση




Το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Δ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Λάζου για τον άδικο και τόσο ξαφνικό χαμό του, κάνοντας το τοπικό μας ποδόσφαιρο φτωχότερο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Δ αποφάσισε να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.








Δελτίο Τύπου






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Σε μία δύσκολη οικονομικά αλλά και κοινωνικά εποχή υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν το λιθαράκι τους στην αλλαγή τουλάχιστον του δεύτερου σκέλους.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο κ. Πάνος Παύλος, ο οποίος έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ  από σήμερα αποτελεί μέρος του, και τον καλωσορίζουμε στην προσπάθεια μας να κάνουμε λίγο καλύτερο το Τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Το Δ.Σ αποφάσισε την αξιοποίηση διαθέσιμου χώρου για την δημιουργία και άμεση λειτουργία των γραφείων της Α.Ε.Δ, την δημιουργία επίσημου ιστότοπου όπως επίσης και την ασφάλιση όλων των ποδοσφαιριστών σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία.