ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 2-0




Νέα νίκη και 6 στα 6 για την ομάδα μας αυτή την φορά με αντίπαλο τον Μαγνησιακό με σκορ 2-0.
Η ομάδα μας η οποία παραμένει για άλλη μια αγωνιστική στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους:

Πλακαρό, Νικούδη, Μπαντά, Μοράλες, Κουτσογιάννη, Μαυρίδη ( 73΄ Γκέρτσο ), Φιλατζικιώτη, Καραπλιάγκο (  83΄ Τσιουρέλη ), Γκίκα, Τσεκούρα ( 69' Αντζούρη ), Σφάκα

Τα γκολ πέτυχαν ο Σφάκας στο 39΄ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Γκίκας στο 69΄ με πέναλτι που το κέρδισε ο Φιλατζικιώτης μετά από ωραία προσωπική ενέργεια.

Για άλλη μία φορά πολυάριθμοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δ.Γ Διμηνίου για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών μας, και γι αυτό το λόγο η Διοίκηση της ομάδας μας νοιώθει την ανάγκη να τους ευχαριστήσει για άλλη μία φορά.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.




























Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ




Αύριο Σάββατο στις 15:00 η ομάδα μας φιλοξενεί τον Μαγνησιακό με διαιτητές τους κκ Δημητριάδη, Ζήσιο, Τσάγγαρη. στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής...
Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την ομάδα μας και να την βοηθήσετε να φτάσει στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την νίκη....
Να είστε όλοι εκεί.....


Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Νέα νίκη για την ομάδα μας

0-2 τον Εθνικό Βόλου


Δύσκολη νίκη πέτυχε η ομάδα μας (0-2) στο Ε.Α.Κ κόντρα στην ομάδα του Εθνικού Βόλου με σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τα τέρματα πέτυχαν ο Αποστόλης Σφάκας στο 86' και ο Σπύρος Καραπλιάγκος στο 89', πολλές  και οι χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας με τον Φιλατζικιώτη να αστοχεί στο πέναλτι που καταλόγισε ο Διαιτητής στο 63' και απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όπως και ο Γκίκα αστόχησε σε τετ α τετ στο 45'.

Οι σύνθεση της ομάδος μας: Παπούλιας, Φέζο, Μπαντάς, Μοράλες, Γκέρτσος ( 46' Κουλάκογλου), Κουτσογιάννης ( 75' Μαυρίδης), Τσιουρέλης ( 64΄ Καραπλιάγκος), Φιλατζικιώτης, Σφάκας, Γκίκα, Ζαρκάδας.