ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Καλή επιτυχία Κώστα...

NEOΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Δ
Ο
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ



Η Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Παπαστεργίου για την θέση του προπονητή.
Ο Κώστας Παπαστεργίου είναι 38 ετών και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του είναι από τους πλέον έμπειρους προπονητές της Μαγνησίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
Τελευταία ομάδα του ήταν ο Θησέας Αγριάς την σεζόν 2012-2013.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της επιλογής του ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε: 
"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του Τοπικού Ποδοσφαίρου της περιοχής μας.  
Στόχος μου είναι η Α.Ε.Δ να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην Γ΄ Εθνική κατηγορία,  γι΄ αυτό ζητώ από τον κόσμο να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και να μας βοηθά με την παρουσία του να γίνουμε καλύτεροι και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας." 

Από την πλευρά της Διοίκησης, ο εκπρόσωπος Τύπου Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε τα εξής:

Η Α.Ε.Διμηνίου έχει δώσει τα τελευταία χρόνια τα διαπιστευτήριά της σε όλη την Μαγνησία όσων αφορά την ταυτότητά της, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά.

 Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα με το να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους για την ανάδειξη του ταλέντου τους. Ο Κώστας είναι μία τέτοια επιλογή, περιμένουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από αυτή την επιλογή μας και είμαστε όλοι σίγουροι πως θα τα καταφέρει. Είναι νέος, με γνώσεις και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. 

Εμείς, σύσσωμη η Διοίκηση, θα είμαστε δίπλα του για του δώσουμε όλα όσα χρειάζεται για να εκπληρώσει τους στόχους μας.