ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Η πιο ευτυχισμένη μέρα του Κώστα Μπαντά

ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.ΔΣήμερα η σύζυγος του αρχηγού της Α.Ε.Δ Κώστα Μπαντά , Αλέκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι .

Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ εξέδωσε το παρακάτω 
Δελτίο Τύπου:

Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ εύχεται στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Κώστα Μπαντά και στην σύζυγό του Αλεξάνδρα να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογενείας και να το διακατέχει υγεία και ευτυχία, σε όλη του την ζωή.
Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και δυνατοί λοιπόν Κώστα και Αλέκα και να χαίρεστε το πανέμορφο κοριτσάκι σας. Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ


Ο προπονητής της Α.Ε.Δ Κων/νος Μπράτσος θέλησε να ευχηθεί και αυτός με την σειρά του στον Κώστα Μπαντά μέσα από το athlitikienwsidiminiou.blogspot.grΣτο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό μια ανεκτίμητη αξία είναι η γνωριμία και η κοινωνική συναναστροφή με ανθρώπους που μοιράζεσαι τα ίδια συναισθήματα που προσφέρει η ενασχόληση αυτή. Η υπέρτατη όμως είναι η φιλία που προκύπτει από τον αθλητισμό. Σήμερα ένας τέτοιος ΦΙΛΟΣ ο Κώστας ο Μπαντάς ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του με τη γέννηση της κόρης του. Εύχομαι λοιπόν Κώστα και Αλέκα, να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογενείας σας και να είστε πάντα γεροί, δυνατοί και ευτυχισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου