ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ακόμη ένας πρωταθλητής στην Α.Ε Διμηνίου...

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ




Η Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Αποστολίδη.
Ο Αποστολίδης τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίστηκε στον Πύρασο με την ομάδα του οποίου κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Α΄ ΕΠΣΘ και 3 κύπελλα.
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ της κατηγορίας και όχι μόνο αλλά και από τους πλέον έμπειρους έχοντας πολλές συμμετοχές και στην Δ΄ Εθνική.
Η Α.Ε Διμηνίου είναι υπερήφανη γι αυτή τη μεταγραφή και καλωσορίζει τον Μιχάλη στην οικογένειά της.

Ο Αποστολίδης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής δήλωσε:
"Νοιώθω χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην Α.Ε.Δ, είναι μια ομάδα η οποία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Ελπίζω φέτος να πανηγυρίσω ξανά μια άνοδο, αυτή τη φορά με την Α.Ε.Δ"

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ενίσχυση στα γκολ ποστ....

Ο ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ 

Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ




Η Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Κοντογιάννη.
Ο Κοντογιάννης (27 ετών) τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα του Πυράσου κατακτώντας 2 πρωταθλήματα Α' ΕΠΣΘ και 2 κύπελλα.
Πρόκειται για έναν από τους πλέον έμπειρους τερματοφύλακες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, η αξία του είναι δεδομένη και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Α.Ε.Δ .


Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Φωτιά στα....δίχτυα

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΤΕΛΙΑΝ
ΣΤΗΝ
 Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ


Ο Σατελιάν πανηγυρίζει ένα από τα 14 τέρματα που πέτυχε πέρυσι


Η Α.Ε.Δ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Σατελιάν. Ο Δημήτρης Σατελιάν (28 ετών) είναι επιθετικός και πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Σαρακηνού όπου και βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 14 γκολ.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Προσθήκη...Εμπειρίας

ΣΤΗΝ Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ
Ο ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑΝΑΓΙΑΣ




Η Α.Ε.Δ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου με την ομάδα του Πυράσου, Αποστόλη Τανάγια.
Ο Τανάγιας είναι 25 ετών και αγωνίστηκε τα τελευταία 4 χρόνια στην ομάδα του Πυράσου κερδίζοντας 2 Πρωταθλήματα Α' ΕΠΣΘ και 2 Κύπελλα.
Η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ στην επίτευξη των στόχων μας.


Μεγάλη γιορτή, ύψιστη τιμή ....

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ



Για ακόμη μια χρονιά η Α.Ε.Κ μας τιμά με την αποδοχή της πρότασης για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα προετοιμασίας αυτή τη φορά στην "έδρα" της, στα Χάνια Πηλίου.

Το τεράστιο για την ομάδα μας παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στα Χάνια στις 13/8 και θα είναι γι ακόμη μια φορά το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν για την Α.Ε.Κ.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Α.Ε.Δ δήλωσε τα εξής:

"Είναι μια επιβράβευση για όλη την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα οργανωτικά. Η Α.Ε.Δ έχει κάνει τα τελευταία χρόνια άλματα στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και της προβολής γενικότερα, όχι μόνο μέσα από το γραφείο Τύπου αλλά και από τις ακαδημίες.
Φέτος η ομάδα μας έστειλε 4 παιδάκια να δοκιμαστούν στην Αθήνα για λογαριασμό της ιστορικής ομάδας της Α.Ε.Κ. Αυτό από μόνο του είναι μια τεράστια προβολή για την ομάδα μας.
Νοιώθουμε την ανάγκη λοιπόν να ευχαριστήσουμε την Α.Ε.Κ γι αυτή την τιμή που μας κάνει για 2η συνεχόμενη χρονιά και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλες.
Θα είναι μια ακόμη μεγάλη γιορτή..."





Σάββας Μαυρίδης....η επιστροφή

"ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ. 

Ο Σάββας Μαυρίδης με την φανέλα της ομάδα μας 
Η Α.Ε. Διμηνίου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Σάββα Μαυρίδη.

Ο νεαρός Διμηνιώτης επέστρεψε στην ομάδα μας έτοιμος για την υλοποίηση των προσωπικών του στόχων που συμβαδίζουν απόλυτα με αυτούς της ομάδας μας.
Ο Μαυρίδης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει παρόλο το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών), έχει πολλές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ.
Ο Μαυρίδης, δήλωσε:

" Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της ιδιαίτερης μου πατρίδας, είναι ευλογία να μπορείς να αγωνίζεσαι για τον τόπο που γεννήθηκες και αγαπάς. Νοιώθω απόλυτα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, οι οποίοι συμβαδίζουν και με τους δικούς μου. 
Ήρθε η ώρα για την Α.Ε Διμηνίου να κάνει το βήμα παραπάνω...."