ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Πυρετώδης προετοιμασίες ενόψει Α.Ε.Κ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Δ 

ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 


Το γήπεδο πριν καθαριστεί.
Σε μία όχι και τόσο πρωτόγνωρη κίνηση για την ίδια προχώρησε η διοίκηση της Α.Ε.Δ. Ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου ήταν σε άθλια κατάσταση (όπως βλέπεται και πάνω), έτσι μέλη της διοίκησης από εχθές, με προσωπική και μόνο εργασία ανέλαβαν προσωπικά να καθαρίσουν το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο αυτού.

Εξάλλου η Α.Ε.Δ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σακελάριου ο οποίος είναι επιθετικός και πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Σαρακηνού.

Τέλος η Α.Ε.Δ εύχεται ολόψυχα στους ποδοσφαιριστές της, Τάσο Ζαρκάδα και Δημήτρη Μοράλες να τους ζήσουν τα αγγελούδια τους να είναι πάντα υγιή και ευτυχισμένα.












Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ξεκίνημα προετοιμασίας

"ΠΡΩΤΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Δ


Α.Ε.Δ 2012-2013

Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία της Α.Ε.Δ για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Με ομιλία του Προέδρου ξεκίνησε η προετοιμασία.
Μαζί με την πρώτη συνάντηση της ομάδος έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Γεώργιο με τις ευχές και τις ευλογίες του για μία υγιεί πάνω από όλα σεζόν. 
Μετά το πέρας του αγιασμού ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Διάκος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλό ξεκίνημα και πολλές επιτυχίες, εκτός των άλλων όμως τόνισε πως πάνω από όλες τις επιτυχίες αυτοσκοπός της ομάδας είναι το ενωτικό κλίμα αλλά και η ευγενής άμιλλα. Σειρά πήρε ο Γιώργος Κωστούλας, γενικός αρχηγός της Α.Ε.Δ, ο οποίος ευχήθηκε επίσης μία υγιεί χρονιά όπως επίσης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές το τι ισχύει φέτος στην ομάδα. 
Μετά την ομιλία, ο προπονητής της Α.Ε.Δ, Στέφανος Ξηροφώτος έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η προπόνηση η οποία περιελάμβανε πολύ τρέξιμο αλλά και επαφή με την μπάλα.

Εν κατακλείδι η Α.Ε.Δ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ρομάριο και Γιάννη Μόσιου από Κύμη και Ακρόπολη Σέσκλου αντίστοιχα.
Τα μεταγραφικά αποκτήματα (από την φωτογραφία λείπει ο Γιάννης Μόσιος)

Ο Ρομάριο είναι δεξί μπακ και προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύμη, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Ο Γιάννης Μόσιος είναι μεσοεπιθετικός και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ακρόπολη Σέσκλου. 



Το προπονητικό επιτελείο της Α.Ε.Δ με τον γενικό αρχηγό, Γιώργο  Κωστούλα