ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Επιστροφή στις νίκες....

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Δ


Εικόνα από mycityNet

Μεγάλο διπλό για την Α.Ε.Δ η οποία με ανατροπή κατάφερε να περάσει από την δύσκολη έδρα του Μαγνησιακού.
Σε ένα πολύ δυνατό και συνάμα όμορφο παιχνίδι, τον τελευταίο λόγο είχε ο Ανδρέας Τσεκούρας ο οποίος με 2 τέρματα σε 5΄, "καθάρισε" για την Α.Ε.Δ.
Η ομάδα του Μαγνησιακού προηγήθηκε με τον Κορέτα στο 38΄ μέχρις ότου έρθει η ισοφάριση από τον Μοράλες στο 65΄ με πολύ όμορφη κεφαλιά, από εκείνο το σημείο και μετά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Δημητριάδος παρακολούθησαν ένα υπέροχο παιχνίδι, γεμάτο εντάσεις, πάθος και εναλλαγές συναισθημάτων, μιας και οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.
Όταν όλα έδειχναν πως η Α.Ε.Δ οδεύει σε μια ακόμη απώλεια, μίλησε ο Τσεκούρας, ο οποίος με 2
"κούρσες" και σωστά τελειώματα σε αυτές έκανε το Μαγνησιακός - Α.Ε.Δ 1-3, το 1-2 έγινε στο 88΄ και το σκορ έκλεισε ο ίδιος στο 92΄.   


Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Στραβοπάτημα...

Πρώτη ήττα για την Α.Ε.Δ

2-1 ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ




Μόλις 10΄ ήταν αρκετά για την ομάδα της Σκιάθου για να σκοράρουν 2 φορές και να παγώσουν τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Δ, η Σκιάθος με γκολ από τα ... αποδυτήρια (1΄ : 38΄΄) πήρε κεφάλι και στο 10΄ διπλασίασε τα τέρματα της κάνοντας την υπόθεση νίκη για την Α.Ε.Δ πολύ δύσκολη.
Μετά το 10΄ η υπεροχή ήταν ολοκληρωτική για την ομάδα του Διμηνίου αλλά το γκολ δεν ερχόταν, στο 2ο μέρος ο Κώστας Μπράτσος έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα και αυτό έκανε ακόμη μεγαλύτερη την πίεση, χωρίς όμως να "βγει" κάποια αξιόλογη φάση.
Στο 86΄ μετά από καταπληκτική προσωπική ενέργεια του Τσεκούρα, ο οποίος πέρασε 4 ποδοσφαιριστές της Σκιάθου, ανατράπηκε καθαρά εντός περιοχής και το πέναλτι μετουσίωσε σε γκολ ο Μπαντάς.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Α.Ε.Δ η οποία την αφήνει πίσω 3 βαθμούς από τον Πύρασο.

 Παπούλιας, Μπαντάς, Μοράλες, Κουτσογιάννης, Γ. Χονδρός (46' Φαρασόπουλος), Φιλατζικιώτης, Μαυρίδης, Τσιουρέλης (79' Νικούδης), Ζαρκάδας, Καραπλιάγκος (70' Ατζούρης), Τσεκούρας