ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Ο Στέφανος Ξηροφώτος αποκλειστικά στην σελίδα της ομάδας μας.

ΣΤΟ http://athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr/ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Δ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΗΡΟΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ


Το προπονητικό επιτελείο της Α.Ε.Δ με τον γενικό αρχηγό κ. Κωστούλα (Δεξιά)

Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ. Ξηροφώτου

"Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από το πολύ υψηλό επίπεδο τόσο της οργάνωσης όσο και του έμψυχου υλικού της ομάδας.
Τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους στις προπονήσεις και αυτό μόνο χαρούμενο μπορεί να κάνει τον προπονητή και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο. Όσων αφορά το αυριανό φιλικό προετοιμασίας με την Α.Ε.Κ το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως νοιώθουμε τιμή που θα έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τέτοιας αναγνωρισιμότητας αλλά και ιστορίας, ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μας μόνο καλά στοιχεία μπορούν να αποκομίσουν στον αυριανό αγώνα με μεγαλύτερο από όλα την εμπειρία. Αυτό που θέλω να δηλώσω είναι πως αύριο θα δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο."
                                                                                                                                     

Στα αγωνιστικά δεν θα είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι οι: Σπύρος Νούσιας ο οποίος επανέρχεται στις προπονήσεις από την προσεχή Δευτέρα, Ανδρέας Τσεκούρας ο οποίος θα μείνει εκτός για 10-15 μέρες μετά τον τραυματισμό του στο πρόσφατο φιλικό με την Αγχίαλο, εκτός θα μείνουν επίσης οι Γεωργούλας και Μιχαλόλιας.
Αμφίβολος είναι και ο Μιρέλ ο οποίος τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση.


Εξάλλου η Α.Ε.Δ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών:
Αβδελά Γιώργου και Καλιακούδα Δημήτρη.
Ο Γιώργος Αβδελάς είναι 20 ετών και είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχος τερματοφύλακες της Μαγνησίας και η Α.Ε.Δ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ως μετεγγραφή .
Η Α.Ε.Δ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καλιακούδα, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ιάσων Διμηνίου και μετέπειτα αγωνίστηκε στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου. Πρόκειται για έναν πάρα πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.


Ο Γιώργος Αβδελάς
Ο Δημήτρης Καλιακούδας με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου (Κ-20)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου