ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012




ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΤΟΥΣ Κ.Κ ΠΑΡΗ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.


Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Εικόνες από το χθεσινό δείπνο που παρέθεσε το Δ.Σ της ομάδος μας στους ποδοσφαιριστές. 







Την Δευτέρα 1-10 και ώρα 21:00 το Δ.Σ της Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ παρέθεσε δείπνο στο τσιπουράδικο ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΟΥ που βρίσκεται στα Παλιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές της και το προπονητικό επιτελείο.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΦΑΡΑΣΟΠΟΥΛΟ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ


Την σημερινή νίκη της ομάδος αφιερώνουν οι παίκτες, ο προπονητής και οι διοίκηση στον Κώστα Φαρασόπουλο και του εύχονται γρήγορη ανάρρωση.

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ 3Χ3 


Η ομάδα μας παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους : Πλακαρό, Φέζο, Μπαντά, Μοράλες, Νικούδη, Κουτσογιάννη, Τσιουρέλη (82' Μαυρίδη), Φιλατζικιώτη, Αντζούρη (66' Καραπλιάγκος), Γκίκα, Ζαρκάδα (56' Σφάκα). 

Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Ζαρκάδας μετά από ασίστ του Αντζούρη στο ύψος του πέναλντι, με αυτόν τον τρόπο σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και σε μία ακόμη πιο δύσκολη έδρα η ομάδα μας κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς και να κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα.

Τέλος η Διοίκηση της Α.Ε Διμηνίου θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης για την άψογη φιλοξενία.