ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση




H ομάδα μας ηττήθηκε με 0-1 στην πρώτη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Δυστυχώς όμως δεν ήταν πρωταγωνιστές ,όπως θα έπρεπε , οι ποδοσφαιριστές αλλά η διαιτησία.

Σαφέστατα οι τελικές (30 με 3 του Θησέα) ομολογούν την άκαρπη υπεροχή της ομάδας μας αλλά ένα πέναλτι (χέρι), που δεν δόθηκε στο 80' κατά το οποίο ο βοηθός σήκωσε την σημαία του και το υπέδειξε στον διαιτητή του αγώνα ο οποίος το πήρε πάνω του και έδειξε συνέχεια, αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Η Α.Ε.Δ είναι και θα παραμείνει δυνατή και θα αντισταθεί σθεναρά σε κάθε μία εχθρική γι αυτήν διαιτησία.
Δυστυχώς το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μας βρίσκει να κάνουμε κάτι που πέρυσι το αποφύγαμε και αυτό δεν είναι άλλο από μια ανακοίνωση για την διαιτησία, ευελπιστούμε πως η συνέχεια θα είναι διαφορετική και πως το συγκεκριμένο ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Η Α.Ε.Δ τέλος εύχεται καλή συνέχεια στον Θησέα Αγριάς στον θεσμό.


ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ 
Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΙΑΣΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ


Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Ε.Π.Σ.Θ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ




Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά το "ταξίδι" της ομάδας μας αρχής γενομένης από το παιχνίδι κυπέλλου με έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου, την ομάδα του Θησέα Αγριάς.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00
 και σας προσκαλούμε να δώσετε δυναμικό παρών για να ωθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στην πρόκριση...
Να είστε όλοι εκεί...


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Με τοπικό ντέρμπι ξεκινά η σεζόν.

ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΈΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ



Με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Διάκο και τον Εκπρόσωπο Τύπου κ  Παναγιωτόπουλο Κων/νο, παρευρέθηκε η Α.Ε.Δ στην κλήρωση του πρωταθλήματος 2013-2014 της Ε.Π.Σ.Θ.
Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο γειτονικό Σέσκλο με την ομάδα της Ακρόπολης, σε ένα τοπικό ντέρμπι που ρίχνει κατευθείαν στα "βαθιά" την ομάδα μας.

Στο Κύπελλο η Α.Ε.Δ κληρώθηκε εντός έδρας με την ομάδα του Θησέα Αγριάς σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το οποίο αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον ανάμεσα στα παιχνίδια της πρώτης φάσης του θεσμού.