ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

2-0 και η προσπάθεια συνεχίζεται....

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Δ 

2-0 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΒΟΛΟΥ



Η Α.Ε.Δ συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα κερδίζοντας με 2-0 τον Εθνικό Βόλου. Η ομάδα του Διμηνίου στο πρώτο ημίχρονο ήταν μουδιασμένη και αυτό φάνηκε στην έληψει κλασικών ευκαιριών τις οποίες είχε ο Εθνικός, χάνοντας 2 μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο 15΄ και στο 28΄!
Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου "ξύπνησε" στο 2ο μέρος και με ασφυκτική πίεση σχεδόν για 45΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 59΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα. Η συνέχεια επιφύλλασε πολλές ευκαιρίες οι οποίες μετουσιώθηκαν σε τέρμα στο 72΄ με τον Καραπλιάγκο, ο οποίος μετά από ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ του Εθνικού σε σουτ του Ζαρκάδα, πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το Α.Ε.Δ - Εθνικός Βόλου 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα!

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ανήκει η πρώτη εμφάνιση του βενιαμίν της ομάδος του Διμηνίου, Μανώλη Κανδήλα (φωτο), ο οποίος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

H Α.Ε.Δ παρατάχθηκε με τους:
Παπούλια, Χονδρό Γ, Μπαντά, Μοράλες, Κουτσογιάννη, Μαυρίδη, Φιλατζικιώτη, Τσιουρέλη ( 67΄ Φαρασόπουλο), Τσεκούρα, Αντζούρη ( 59΄ Καραπλιάγκο ), Ζαρκάδα ( 81΄ Κανδήλα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου