ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη Σπύρου Καραπλιάγκου

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΚΟΣ ΣΤΟ athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr/




Την πρώτη του συνέντευξη στο athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr παραχώρησε ο Σπύρος Καραπλιάγκος, μιλώντας για την φετινή πορεία της Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ για το παιχνίδι με τον Πύρασο αλλά και το επικείμενο μεγάλο παιχνίδι με την Ακρόπολη δηλώνοντας: 
Όλη την βδομάδα προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με την Ακρόπολη είμαστε λοιπόν έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά για ένα δυνατό ματς.
Πιστεύω, πως έχουμε και την ποιότητα και την δύναμη να κερδίσουμε και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν ακολουθήσουμε πιστά τις εντολές του προπονητή μας.Σε ερώτηση σχετικά με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ο Σπύρος Καραπλιάγκος απάντησε: Το ντέρμπι με τον Πύρασο είναι πλέον παρελθόν για μας, πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και συγκεκριμένα το ματς με την Ακρόπολη.
Τέλος ο Καραπλιάγκος δήλωσε σε σχετική ερώτηση για την κορυφή και για το αν η Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ μπορεί να μείνει εκεί:
  Θεωρώ πως έχουμε το καλύτερο υλικό ποιοτικά από τις υπόλοιπες ομάδες. Για να παραμείνουμε πρώτοι πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι στον στόχο και να μην χαλαρώνουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Να είμαστε πιστοί στο σχέδιο, αν το ακολουθήσουμε δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου