ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

ΑνακοίνωσηΣε απάντηση σχετικής ανακοίνωσης της ομάδας του Πυράσου η Α.Ε.Δ έχει να δηλώσει τα εξής: 


Η Α.Ε.Δ είναι υπεύθυνη και κρίνεται για την συμπεριφορά των φιλάθλων της εντός του γηπέδου και για την διάρκεια του εκάστοτε παιχνιδιού, δεν μπορούμε να είμαστε παντού και σε ρόλο "χωροφύλακα" . 

Την ώρα του συμβάντος ( στο οποίο υπήρχε μέλος της Διοίκησης προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα ) το παιχνίδι ήδη είχε τελειώσει και σύσσωμη η ομάδα πανηγύριζε την μεγάλη της νίκη.

Ας πάμε όμως στην αρχή του συμβάντος, εκεί όπου μετά την επίτευξη του τέρματος ο ποδοσφαιριστής Αναστασίου δέχθηκε από την κερκίδα ( των φιλοξενουμένων ) πέτρα, πράγμα που φαίνεται καθαρά και στο βίντεο του αγώνα. 
Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ( αν η ανακοίνωση αναφέρεται στον κ. Αναστασίου) ουδέποτε "έδειξε τα γεννητικά του όργανα" στην κερκίδα των αντιπάλων .

Τέλος, θέλουμε να αναφέρουμε πως είναι πραγματικά κρίμα, να εκφράζονται μέσω της ανακοίνωσης, έμμεσες "απειλές" σχετικά με το ότι υπάρχει και παιχνίδι για τον 2ο γύρο....

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε και προσπαθώντας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει λίγο καλύτερο αυτό που αγαπάμε περισσότερο...  δηλαδή το Τοπικό μας ποδόσφαιρο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου