ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μεταγραφική ενίσχυση για την Α.Ε.Δ


Η Α.Ε.Δ ανακοινώνει την απόκτηση 3 ποδοσφαιριστών στα πλαίσια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Πρόκειται για 3 πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια της ομάδας μας να παρουσιάσει κάτι ακόμη καλύτερο.





Η Α.Ε.Δ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σπύρου Σταθαρά από τον Άρη Αγ. Άννας που βρίσκεται στην Β΄ Χαλκίδας. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο μεσοεπιθετικό και πολύ έμπειρο παρά το νεαρό της ηλικίας του (1990) μιας και το 2008-2009 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών, επίσης έχει παίξει και σε αρκετές ομάδες του Νομού.

Εξάλλου η Α.Ε.Δ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Αναστασίου Αλέξανδου και Χρήστου Γεωργούλα από τον Εθνικό και από τον Άρη Μ. αντίστοιχα.

Ο Αναστασίου είναι 23 ετών και είναι από τους πλέον υψηλόσωμους επιθετικούς του τοπικού μας πρωταθλήματος (1,90), γύρισε από την Αθήνα στην οποία σπούδαζε και είναι έτοιμος να αποδώσει τα μέγιστα.

Ο Γεωργούλας είναι 26 ετών και είναι ένας πολύ δυνατός αμυντικός ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια μας στο νέο πρωτάθλημα.


Η Α.Ε.Δ αποδεσμεύει τον Σπύρο Καραπλιάγκο και του εύχεται καλή πορεία στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του τα τελευταία χρόνια.

Εν κατακλείδι η Α.Ε.Δ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού με τον Μαχητή Τερψιθέας, ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας, στις 21/8 στην Λάρισα .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου