ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Νέα ισοπαλία η Α.Ε.Δ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΗΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝΑ.Ε.Δ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ
 ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ.


Χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Σαρακηνού και της Α.Ε.Δ το απόγευμα του Σαββάτου.
Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν δυνατά αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν τους επέτρεπε να ξεδιπλώσουν τις πολλές αρετές τις οποίες διακατέχουν. Στο 18΄ ο Φέζο έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής το οποίο απέκρουσε στην αριστερή κάθετη γωνία ο Τζέκας. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 30΄ μετά από κόρνερ στην περιοχή του Σαρακηνού, ο Σφάκας έπιασε ένα δυνατό σουτ εντός της περιοχής αλλά ο Τζέκας ήταν έτοιμος και το μπλόκαρε, 7΄ αργότερα ο Φέζο εκτέλεσε απευθείας λίγο κάτω από το κέντρο ένα φάουλ που εφνιδίασε και πέρασε λίγο άουτ.
Το 2ο μέρος ήταν παιχνίδι κέντρου στο οποίο η μόνη αξιόλογη φάση για την Α.Ε.Δ ήρθε στο 79΄ και ήταν ένα πολύ ωραίο σουτ από τον Καραπλιάγκο που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Α.Ε.Δ η οποία είχε στο πάγκο της τον κ. Ταμπακόπουλο Απόστολο για πρώτο παιχνίδι
παρατάχθηκε με τους:
Παπούλια, Χονδρό Τ (59΄ Φαρασόπουλο), Μοράλες, Κουτσογιάνη, Φέζο. Καραπλιάγκο, Μαυρίδη, Τσεκούρα, Σφάκα(69΄ Αντζούρη), Τσιουρέλη, Ζαρκάδα (78΄ Κωσταρά)

Τέλος η Α.Ε.Δ συγχαίρει την ομάδα του Πυράσου Ν.Αγχιάλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της εύχεται καλή επιτυχία για την δύσκολη συνέχεια.
Εν κατακλείδι η Α.Ε.Δ συγχαίρει και την ιστορική ομάδα του Ρήγα Φεραίου για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική και του εύχεται κάθε επιτυχία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου