ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

"Χ"ΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ

Η...ΟΥΡΑΓΟΣ ΑΕ 2002 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Δ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ




Μια γκέλα άνευ προηγουμένου επιφύλασσε η πρώτη (για το πρωτάθλημα) αγωνιστική υποχρέωση του 2013. Η ουραγός της κατηγορίας Α.Ε 2002 κατάφερε να αποσπάσει την τρίτη ισοπαλία της Α.Ε.Δ στο πρωτάθλημα και να την υποχρεώσει στο τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, να βρίσκεται -2 από την κορυφή, αφήνοντας έτσι μόνο 1ο τον Πύρασο.
Το παιχνίδι μπορεί να ήταν επιθετικός μονόλογος της Α.Ε.Δ αλλά όταν παίζεις με μία ομάδα με παθητικό, εντός έδρας 15 τέρματα από τα 31 συνολικά δεν υπάρχει δικαιολογία για την λευκή ισοπαλία.
Οι ευκαιρίες πολλές, οι κλασσικές όμως 2 με τον Τσεκούρα εξ επαφής να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 30΄ και τον Μπαντά στο 85΄ ένα σουτ να φεύγει μόλις άουτ.
Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ συγχαίρει την ομάδα της Α.Ε 2002 για την επιτυχία της όπως και την διαιτησία του παιχνιδιού, καταλογίζοντας και αναγνωρίζοντας συνάμα πως γι' αυτό το αποτέλεσμα ευθύνεται η τραγική αφλογιστία των επιθετικών της και η έλλειψη πάθους των παικτών συνολικά . 

Για την Α.Ε.Δ αγωνίστηκαν οι:
Παπούλιας, Νικούδης (46' Μαυρίδης), Μπαντάς, Μοράλες, Γ. Χονδρός, Κουτσογιάννης, Φιλατζικιώτης, Καραπλιάγκος, Τσεκούρας (73' Φέζο), Σφάκας (65' Αντζούρης), Ζαρκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου