ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ 3-1



Το 2 στα 2 έκανε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ  κερδίζοντας τον Άρη Μελισσατίκων στο γήπεδο του Διμηνίου παρουσία πολλών φιλάθλων με σκορ 3-1.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας παρουσιάστηκε νωθρή χωρίς να έχει κλασικές ευκαιρίες για γκολ , έχοντας μόνο την κατοχή της μπάλας.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ομάδα μας έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, στο 47' ο Ηλίας Γκίκα άνοιξε το σκορ σκοράροντας για 3ο συνεχόμενο επίσημο μάτς , με σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής .
Τρία λεπτά αργότερα και στο 50' συγκεκριμένα ο Ανδρέας Τσεκούρας με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ από δύσκολη θέση, δεξιά γωνία στο ύψος της μικρής περιοχής έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ και έκανε το 2-0.
Στο 53' μείωσε ο Σπύρος Νούσιας με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, στην συνέχεια στο 55' ο Τσεκούρας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα την αποβολή του.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με ωραία κεφαλιά από τον Δημήτρη Μοράλες μετά από σέντρα του Ηλία Γκίκα στο 78'.

Η σύνθεση της ομάδος μας: 

Πλακαρός, Γκέρτσος, Μοράλες, Μπαντάς, Νικούδης, Μαυρίδης (65' Κουτσογιάννης), Καραπλιάγκος (85' Τσιουρέλης), Φιλατζικιώτης, Τσεκούρας, Γκίκας, Σφάκας (72' Ζαρκάδας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου