ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αληθινά χαμόγελα ...

ΛΙΓΑ ΔΩΡΑ, ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.....




Τα λόγια είναι περιττά στο να πούμε κάτι....

Η ΑΕΔ βρέθηκε σήμερα στο Ίδρυμα "Άσπρες Πεταλούδες" για να παραδώσει τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την ομάδα του Πυράσου.

Τα χαμόγελα, η ζεστασιά άλλα και το θερμό καλωσόρισμα μας άφησαν άφωνους....

Το να είσαι κοντά σε αυτά τα αγγελούδια είναι ευλογία και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως θα είμαστε από δω και στο εξής κοντά τους....

Τα ωραιότερα κάλαντα που μπορούσαμε να ακούσουμε βγήκαν από τα χείλι αυτών των παιδιών....

Το ίδρυμα επισκεύθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας που απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο, Γιώργο Διάκο, τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Κων/νο Παναγιωτόπουλο και τους ποδοσφαιριστές, Θανάση Αραμπατζή και Δημήτρη Καλιακούδα.









Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Aνακοίνωση



H A.E Διμηνίου αισθάνεται την ανάγκη να αναφέρει τα εξής:

Κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη της ομάδας του Πυράσου να προστατέψει τους φιλάθλους της και είναι απολύτως σεβαστό. 

Το παιχνίδι ήταν μια ΓΙΟΡΤΗ και ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για το τοπικό μας ποδόσφαιρο, καλό είναι λοιπόν να μείνει ως ανάμνηση αυτό και όχι τα συμβάντα μετά το τέλος του παιχνιδιού τα οποία είναι κατακριτέα από την Α.Ε.Δ.

Σαφέστατα και οι σχέσεις μας με την Διοίκηση αλλά και την ομάδα του Πυράσου γενικότερα, είναι άκρως φιλικές.
Ας μείνουμε όμως σε αυτό που μετράει περισσότερο και το οποίο τις τελευταίες 2 μέρες έχει περάσει στα "ψιλά" και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την τεράστια προσπάθεια και το πάθος που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων για την νίκη, προσφέροντας ένα, γεμάτο πάθος και δύναμη, ντέρμπι.