ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ε.Δ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ

Α.Ε.Δ - Αίας Σούρπης 
2-0


Σήμερα Σάββατο διεξήχθη το παιχνίδι της Α.Ε.Δ με τον Αίαντα Σούρπης για την 11η αγωνιστική της Α' Ε.Π.Σ.Θ, βρίσκοντας νικήτρια την ομάδα του Διμηνίου με σκόρ 2-0.
Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν στο 56' ο Μαυρίδης με όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και στο 60' ο Καραπλιάγκος μετά από ασίστ του Φέζο με σούτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ¨καθάρισε¨ το παιχνίδι κάνοντας το 2-0.
Στα σημαντικά της αναμέτρησης και η πρώτη συμμετοχή του 16χρονου Πέτρου Κοντού στην μεγάλη κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ.
 
Η ομάδα της Α.Ε.Δ αγωνίστηκε με τους:

Πλακαρό, Αν. Χονδρό, Μοράλες, Μπαντά, Κουτσογιάννη, Μαυρίδη (85' Γιαουπλάρι), Καραπλιάγκο, Φιλατζικιώτη, Αντζούρη (76' Κοντό. Π), Σφάκα (44' Γκέρτσο), Φέζο.

Δελτίο Τύπου

Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ ευχαριστεί τον κ. Αθανάσιο Ράπτη για την προσφορά αθλητικού υλικού.










Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη Αναστάσιου Χονδρού

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Α.Ε.Δ στο athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr

Τάσος Χονδρός
Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ταυτίσει το όνομα του με την Α.Ε.Δ και παλιότερα, τον Ιάσων Διμηνίου είναι ο Αναστάσιος Χονδρός, ο οποίος είναι "γέννημα" των ακαδημιών της Α.Ε.Δ.Ο Αναστάσιος Χονδρός στελεχώνει την ομάδα του Διμηνίου τα τελευταία 8 χρόνια όντας ο παλιότερος ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Δ στο υπάρχον ρόστερ.

Ο Αναστάσιος Χονδρός μίλησε στο athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr για την μέχρι τώρα πορεία της Α.Ε.Δ, για τον κόσμο και για το αυριανό παιχνίδι με τον Αίαντα Σούρπης.

Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή η πορεία της Α.Ε.Δ είναι αναμενόμενη μετά και τις σημαντικές προσθήκες του καλοκαιριού δηλώνοντας: 
"Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι αναμενόμενη και αυτό διότι οι κινήσεις της Διοίκησης στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έδειξαν ξεκάθαρα πως στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και συνάμα η άνοδος στην Δ' Εθνική

Για τον κόσμο της Α.Ε.Δ:

" Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος του Διμηνίου ακολουθεί συστηματικά την ομάδα πράγμα που βοηθά σημαντικά εμάς τους ποδοσφαιριστές να αισθανόμαστε πώς έχουμε δίπλα μας τέτοιο κόσμο. Ειδικά στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Σέσκλο ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός και σίγουρα σε τίποτα δεν θύμιζε ότι αυτοί οι οπαδοί παρακολουθούσαν ένα παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος."

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Αίαντα Σούρπης:

"Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, έτσι και για το αυριανό παιχνίδι προετοιμαστήκαμε σωστά και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 110% για να πάρουμε την νίκη. Πλέον δεν υπάρχει στην κατηγορία μας εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος και πρέπει να δείχνουμε σε όλες τις ομάδες την ίδια προσοχή."

Για τον Κώστα Μπαντά:

"Ο Κώστας είναι ένα στολίδι για την ομάδα αλλά και την κατηγορία μας γενικότερα, είναι ένας δάσκαλος για μας.
Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να μεταφέρω τις θερμότερες ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς του, να του ζήσει η κορούλα και να είναι πάντα γεμάτη υγεία και ευτυχία."


Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η πιο ευτυχισμένη μέρα του Κώστα Μπαντά

ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Δ



Σήμερα η σύζυγος του αρχηγού της Α.Ε.Δ Κώστα Μπαντά , Αλέκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι .

Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ εξέδωσε το παρακάτω 
Δελτίο Τύπου:

Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ εύχεται στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Κώστα Μπαντά και στην σύζυγό του Αλεξάνδρα να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογενείας και να το διακατέχει υγεία και ευτυχία, σε όλη του την ζωή.
Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και δυνατοί λοιπόν Κώστα και Αλέκα και να χαίρεστε το πανέμορφο κοριτσάκι σας. 



Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ


Ο προπονητής της Α.Ε.Δ Κων/νος Μπράτσος θέλησε να ευχηθεί και αυτός με την σειρά του στον Κώστα Μπαντά μέσα από το athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr



Στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό μια ανεκτίμητη αξία είναι η γνωριμία και η κοινωνική συναναστροφή με ανθρώπους που μοιράζεσαι τα ίδια συναισθήματα που προσφέρει η ενασχόληση αυτή. Η υπέρτατη όμως είναι η φιλία που προκύπτει από τον αθλητισμό. Σήμερα ένας τέτοιος ΦΙΛΟΣ ο Κώστας ο Μπαντάς ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του με τη γέννηση της κόρης του. Εύχομαι λοιπόν Κώστα και Αλέκα, να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογενείας σας και να είστε πάντα γεροί, δυνατοί και ευτυχισμένοι.