ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Καλιακούδας και επίσημα...

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ 

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ




Ακόμη ένα ταλέντο από τις ακαδημίες του Διμηνίου επέστρεψε και επίσημα στην Α.Ε.Διμηνίου και αυτός δεν είναι άλλος από τον 19χρονο Δημήτρη Καλιακούδα.
Ο Καλιακούδας είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα αλλά είχε στα χέρια του και προτάσεις από Β και Γ Εθνική κατηγορία όμως δεν καλύφθηκε οικονομικά και έτσι προτίμησε να γυρίσει στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Ο άλλοτε αρχηγός της Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψε σπίτι του και η Α.Ε.Δ τον καλωσορίζει.
Μετά και την υπογραφή του Καλιακούδα στην ομάδα του Διμηνίου υπάρχουν 6 παιδιά από το Διμήνι και σκοπός της διοίκησης είναι να αυξηθεί αυτός ο αριθμός στο μέλλον μέσα από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Aνακοίνωση



Η Α.Ε.Διμηνίου ανακοινώνει πως συγκλήθηκε εχθές Πέμπτη και ώρα 22:00 έκτακτο Δ.Σ με θέμα την αίτηση παραίτησης του Προέδρου Γιώργου Διάκου.

Μετά από σχετική ψηφοφορία αποφασίστηκε το κάτωθι:

Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ.Ι.Κ ΔΕΝ κάνει δεκτή της αίτηση παραίτησης του Προέδρου Γεώργιου Διάκου και ως εκ τούτου ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στην θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.




Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία της Α.Ε.Δ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ


Ο ένας εκ των δύο υπευθύνων των ακαδημιών μας, κ. Παπούλιας Οδυσσέας.

Εχθές Πέμπτη ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία με τα πρώτα δείγματα να δείχνουν πως ο αριθμός των μικρών μας ποδοσφαιριστών, θα είναι ικανοποιητικός, απόρροια της περσινής πολύ καλής πορείας των ακαδημιών.
Φυσικά οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από 19:00-21:00 στα γραφεία της Α.Ε.Διμηνίου έναντι του Δημαρχείου Αισωνίας.  


Ακόμη μια γιορτή τελείωσε....

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΜΕ 4-0



Σε ένα δυνατό παιχνίδι η Νίκη Βόλου επικράτησε της Α.Ε.Δ με 4-0, σκορ το οποίο δεν αντικατροπίζει την εικόνα της Ένωσης μιας και είχε δοκάρι με τον Νούσια αλλά και τετ-α-τετ με τον Σφάκα αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης με μια εξαιρετική προσπάθεια απέκρουσε.
Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από την ημέρα του παιχνιδιού.
 
,






Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ευχαριστήριο






Η Α.Ε.Διμηνίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον 
κ. Γιάννη Σκουριά 
για την πολύτιμη βοήθειά του στην 

ομάδα.








Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες της Α.Ε.Δ


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ





Αγαπητοί γονείς, οι ακαδημίες της Α.Ε Διμηνίου αποτελούν το ιδανικό μέρος για να μυηθούν τα παιδιά στο συναρπαστικό άθλημα του ποδοσφαίρου.
Οι ακαδημίες της Α.Ε.Διμηνίου καινοτομούν προσφέροντας με κάθε εγγραφή εκτός από πλήρη αγωνιστική εμφάνιση (φανέλα-σορτσάκι-κάλτσες) και φόρμες,
δωρεάν οδοντικό έλεγχο και έλεγχο φθορίωσης στον κ. Γκριζιώτη Ιωάννη το οδοντιατρείο του οποίου είναι στο Διμήνι.


Οι εγγραφές ξεκινούν από  29/8/2013 και ώρα 19:00-21:00
Στα γραφεία της Α.Ε.Δ έναντι δημαρχείου Αισωνίας.

Πληροφορίες για εγγραφές:
Υπέυθυνος ακαδημιών: Κόκκορης Παναγιώτης: 6983508791
Βοηθός υπευθύνου: Παπούλιας Οδυσσέας: 6985993127




           







Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

O Θανάσης Αραμπατζής στην Α.Ε.Δ

ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ
Ο
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ





Ο ταλαντούχος Θανάσης Αραμπατζής ο οποίος είναι 19 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική της Γερμανίας και ειδικότερα στην S.C Eltersdorf έχοντας 23 συμμετοχές και 14 γκολ, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Α.Ε.Δ και δήλωσε αποκλειστικά στο http://athlitikienwsidiminiou.blogspot.gr/ , :
" Eίμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στην ομάδα μετά από 2 χρόνια απουσίας μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της."
Στην ερώτηση για το ποιος είναι ο προσωπικός του στόχος απάντησε:
"Προσωπικός μου στόχος είναι να διακριθώ όσο το δυνατών περισσότερο μέσα από την βοήθεια των συμπαικτών μου και στο τέλος να μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά στην προσπάθεια την διοίκησης της ομάδας έχω να τονίσω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από και ελπίζω να συνεχίσει με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον αλλά και ζήλο καθ' όλη την περίοδο το πολύ καλό της έργο.
Το κλίμα που συνάντησα στην ομάδα ήταν κάτι παραπάνω από ζεστό και αυτό μόνον καλό μπορεί να κάνει μιας και το καλό κλίμα αντικατοπτρίζεται στον αγωνιστικό χώρο."

Ο Θανάσης Αραμπατζής ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Διμηνίου και πανηγύρισε την άνοδό μας το 2008-2009 στην Δ΄ Εθνική, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς (Κ20) και στον Ολυμπιακό Βόλου (Κ20).