ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ 3-1



Το 2 στα 2 έκανε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ  κερδίζοντας τον Άρη Μελισσατίκων στο γήπεδο του Διμηνίου παρουσία πολλών φιλάθλων με σκορ 3-1.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας παρουσιάστηκε νωθρή χωρίς να έχει κλασικές ευκαιρίες για γκολ , έχοντας μόνο την κατοχή της μπάλας.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ομάδα μας έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, στο 47' ο Ηλίας Γκίκα άνοιξε το σκορ σκοράροντας για 3ο συνεχόμενο επίσημο μάτς , με σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής .
Τρία λεπτά αργότερα και στο 50' συγκεκριμένα ο Ανδρέας Τσεκούρας με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ από δύσκολη θέση, δεξιά γωνία στο ύψος της μικρής περιοχής έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ και έκανε το 2-0.
Στο 53' μείωσε ο Σπύρος Νούσιας με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, στην συνέχεια στο 55' ο Τσεκούρας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα την αποβολή του.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με ωραία κεφαλιά από τον Δημήτρη Μοράλες μετά από σέντρα του Ηλία Γκίκα στο 78'.

Η σύνθεση της ομάδος μας: 

Πλακαρός, Γκέρτσος, Μοράλες, Μπαντάς, Νικούδης, Μαυρίδης (65' Κουτσογιάννης), Καραπλιάγκος (85' Τσιουρέλης), Φιλατζικιώτης, Τσεκούρας, Γκίκας, Σφάκας (72' Ζαρκάδας)



Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  




Η Διοίκηση της Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την πολυάριθμοι παρουσία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδος μας με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
Καλούμε λοιπόν τον υπέροχο κόσμο μας να βρίσκεται πάντα δίπλα στην Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ όπως μόνο αυτός ξέρει για να ζήσουμε στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες χαρές και επιτυχίες, με αρχή τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Μελλισιατίκων ...


Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Β' ΦΑΣΗ 2012-13


ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 8 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
27/10/12

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ
ΑΡΗΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΡΗΓΑΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΘΗΣΕΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΑΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟ

ΣΗΜΕΡΑ θα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Β' ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


ΣΤΙΣ 19:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΚΛΉΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: 
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, ΠΥΡΑΣΟΣ, ΘΗΣΕΑΣ, Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΣΚΙΑΘΟΣ, ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 27/10 ....


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ 1-5

Η ομάδα μας όπως παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο
Μεγάλη εμφάνιση για την ομάδα μας η οποία μπήκε με το ''δεξί'' στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την νέα σεζόν κερδίζοντας τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νεάπολης με σκόρ 1-5!!
Η ομάδα παρατάχθηκε με τους Παπούλια, Νικούδη (74' Κοντό Α), Γιαουπλάρι (37' Χονδρός Τ.), Μοράλες, Γκέρτσο, Μαυρίδη, Καραπλιάγκο, Τσιουρέλη, Γκίκα, Αντζούρη, Σφάκα (60' Ζαρκάδα).
Μεγάλο παιχνίδι απο τον Ηλία Γκίκα ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι (Αιας Σούρπης Κύπελλο ΕΠΣΘ) πέτυχε 3 τέρματα (6',35',57) αρχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την νέα σεζόν...
 Στο 44' από κόρνερ προήλθε το 3ο τέρμα της ομάδας μας απ' τα πόδια του Τάσου Χονδρού ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 37' στην θέση του Γιαουπλάρι...
Το τελευταίο χρονικά γκολ και μάλιστα το παρθενικό του με την φανέλα της Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ πέτυχε ο Αποστόλης Σφάκας στο 59' με άπιαστη κεφαλιά, εκτός του τέρματος έδωσε και ασίστ στο 57' στον Γκίκα.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο Αρης Μελισσατίκων στο Δ.Γ Διμηνίου.....



ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!


A.E ΔΙΜΗΝΙΟΥ 2012-13

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ......