ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση



Σε απάντηση σχετικής ανακοίνωσης της ομάδας του Πυράσου η Α.Ε.Δ έχει να δηλώσει τα εξής: 


Η Α.Ε.Δ είναι υπεύθυνη και κρίνεται για την συμπεριφορά των φιλάθλων της εντός του γηπέδου και για την διάρκεια του εκάστοτε παιχνιδιού, δεν μπορούμε να είμαστε παντού και σε ρόλο "χωροφύλακα" . 

Την ώρα του συμβάντος ( στο οποίο υπήρχε μέλος της Διοίκησης προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα ) το παιχνίδι ήδη είχε τελειώσει και σύσσωμη η ομάδα πανηγύριζε την μεγάλη της νίκη.

Ας πάμε όμως στην αρχή του συμβάντος, εκεί όπου μετά την επίτευξη του τέρματος ο ποδοσφαιριστής Αναστασίου δέχθηκε από την κερκίδα ( των φιλοξενουμένων ) πέτρα, πράγμα που φαίνεται καθαρά και στο βίντεο του αγώνα. 
Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ( αν η ανακοίνωση αναφέρεται στον κ. Αναστασίου) ουδέποτε "έδειξε τα γεννητικά του όργανα" στην κερκίδα των αντιπάλων .

Τέλος, θέλουμε να αναφέρουμε πως είναι πραγματικά κρίμα, να εκφράζονται μέσω της ανακοίνωσης, έμμεσες "απειλές" σχετικά με το ότι υπάρχει και παιχνίδι για τον 2ο γύρο....

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε και προσπαθώντας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει λίγο καλύτερο αυτό που αγαπάμε περισσότερο...  δηλαδή το Τοπικό μας ποδόσφαιρο...


Νίκη...Κορυφής...

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ....


Εικόνα από magnesiasports.gr

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα μας η οποία επιβλήθηκε του Πυράσου με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Κώστας Τσιουρέλης στο 94' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Επίσης η Διοίκηση της Α.Ε.Δ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολυάριθμους φιλάθλους της ομάδας που κατέκλυσαν το Δ.Γ Διμηνίου για να σπρώξουν στην κορυφή την ομάδα μας.



Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο το μεγάλο ντέρμπι...




Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς και ελπίδας...
Γι αυτο και εμείς με την βοήθεια σας θέλουμε να δώσουμε χαρά και ελπίδα στο Ίδρυμα "Άσπρες Πεταλούδες"...

Στο μεγάλο παιχνίδι με τον Πυρασο (Σάββατο 14/12 14:45) καλούμε όσους μπορούν να φέρουνε: Χαρτικά είδη, απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, γάλατα μακράς διαρκείας και πάνες ( για μεγάλους ) ....

Ας δώσουμε λοιπόν όλοι μας μια "δόση" ελπίδας και χαράς...
Όλοι μαζί μπορούμε...