ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ακόμη μια νίκη και κοπή πίτας....

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Δ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 1-0 ΤΗΝ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥ.




Ακόμη μια νίκη στην προσπάθεια της για την άνοδο, πέτυχε η Α.Ε.Δ επικρατώντας της αξιόμαχης Δήμητρας Ευ. με 1-0.
Σε μία αναμέτρηση στην οποία εκ των πρωταγωνιστών ήταν και ο δυνατός αέρας, η Α.Ε.Δ ευτύχισε να σκοράρει στο 13΄ με τον Dennis Fezo με ωραίο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι.
Αξίζει να σημειωθεί η επιστροφή των Τσιουρέλη και Φαρασόπουλου μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω τραυματισμών, ο Τσιουρέλης πήρε την θέση του σκόρερ Dennis Fezo στο 68΄, ενώ ο Φαρασόπουλος πήρε και αυτός λεπτά συμμετοχής καθώς αντικάτεστησε τον Μαυρίδη στο 80΄.

Η ομάδα της Α.Ε.Δ παρατάχθηκε με τους:
Παπούλια, Κουτσογιάννη, Μπαντά, Μοράλες, Νικούδη, Μαυρίδη (80' Φαρασόπουλο), Καραπλιάγκο, Φιλατζικιώτη,Τσεκούρα, Ζαρκάδα (90' Κωσταρά), Φέζο (65' Τσιουρέλη).

Μετά το παιχνίδι, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του κ. Αντιδημάρχου Τσαμπάζη Χαράλαμπου, του Τοπικού συμβουλίου μετά του Προέδρου κ. Κουτριάνου Σπυρίδων και πολλών φιλάθλων.













Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ημιτελικοί με μεγάλο ντέρμπι

Α.Ε.Δ - ΠΥΡΑΣΟΣ


                                        

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Α΄ Ε.Π.Σ.Θ επιφύλασσε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ, ανάμεσα στις 2 κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος, Α.Ε.Δ και Πύρασο.
Το παιχνίδι θα γίνει στο Διμήνι στις 23 Φεβρουαρίου.
Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ο Αλμυρός θα υποδεχθεί τον Ρήγα σε ένα εξίσου μεγάλο παιχνίδι.

Εξάλλου η Α.Ε.Δ και οι ακαδημίες αυτής, θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 26/1 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δ.Δ Αισωνίας.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Διπλό......ανόδου για την Α.Ε.Δ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Δ
0-2 ΤΟΝ ΑΡΗ Μ. 




Τεράστιας σημασίας "διπλό" για την ομάδα του Διμηνίου στην έδρα του επί 14 αγωνιστικών αήττητου ΄Αρη Μελισσιατίκων, η ομάδα του οποίου έχασε τελευταία φορά ξανά από την Α.Ε.Δ στο γήπεδο του Διμηνίου.
Στο "Παντελής Μαγουλάς" έγινε ένα παιχνίδι, διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, πολύ δυνατό με σκληρές μονομαχίες.
Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Δ ήταν "ψυχωμένοι"¨καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Άρη στο 78΄ με τον Κουτσογιάννη να εκτελεί από μεγάλη απόσταση απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Καραπλιάγκος και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Το 2-0 έκανε στο 89΄ ο Τσεκούρας μετά από υποδειγματική αντεπίθεση.
Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν από σήμερα κιόλας για τους παίχτες του Κώστα Μπράτσου καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια φωτιά, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με την Δήμητρα Ευξ.

Για την ομάδα της Α.Ε.Δ αγωνίστηκαν οι:

Πλακαρός, Κουτσογιάννης, Μπαντάς, Μοράλες (32' λ.τρ. Αν. Χονδρός), Νικούδης, Καραπλιάγκος, Μαυρίδης (75' Αντζούρης), Φιλατζικιώτης, Ζαρκάδας, Φέζο (46' Σφάκας), Τσεκούρας.