ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Νέες μεταγραφές για την Α.Ε.Δ

Μεταγραφική Δραστηριότητα και Ανανεώσεις στην Α.Ε.Δ






Η Α.Ε.Δ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού και σταθερή αξία στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, Σπύρου Νούσια, που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Άρη Μελ. όπως επίσης και του 19άχρονου  ταλαντούχου ακραίου αμυντικού της ομάδας του Πανιωνίου, Κώστα Καραλόπουλο, ο οποίος θα αγωνίζεται και αυτός την σεζόν 2013-2014 με τα χρώματα της ομάδας μας.

Η επιτροπή μεταγραφών σε συνεννόηση με τον προπονητή εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προκειμένου να καλύψει κάποια μικρά κενά στο υπάρχον έμψυχο υλικό μιας και ο βασικός κορμός της ομάδας μετά και τις τελευταίες συζητήσεις, έμεινε για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για κάτι ακόμη καλύτερο.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά στις 29/7/2013 και η Διοίκηση της Α.Ε.Δ έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζει τα γήπεδα (βοηθητικό και κύριο) ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές.

Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν γι' ακόμη ένα χρόνο με την Α.Ε.Δ είναι με τυχαία σειρά οι εξής:

Ζαρκάδας, Κανδήλας, Καραπλιάγκος, Κουτσογιάννης, Μαυρίδης, Μοράλες, Μπαντάς, Παπούλιας, Πλακαρός, Σφάκας, Ταμπακόπουλος, Τσιουρέλης, Φαρασόπουλος, Χονδρός Τ, Χονδρός Γ, Φέζο, Βενιέρης, Γκέρτσος, Κωσταράς.


Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Μεταγραφική δραστηριότητα στην Α.Ε.Δ

Μια μεταγραφή και μια αποχώρηση για την Α.Ε.Δ



H A.E.Δ ανακοινώνει την αποδέσμευση του Νικούδη Νικ. και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Εν κατακλείδι η Α.Ε.Δ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπαρμπούτα Μιχ. από την ομάδα του Πανιωνίου Ν.Ιωνίας.
Ο Μπαρπούτας αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας και αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στον προπονητή της ομάδας κ. Ξηρόφωτο.