ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ


Αύριο Κυριακή και ώρα 11:00πμ η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Εθνικού Βόλου στο Ε.Α.Κ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στην διάθεση του προπονητή μας Κων/νου Μπράτσου είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Τσεκούρα Ανδρέα (για προληπτικούς λόγους μετά τον μικρό τραυματισμό του στο γόνατο στον αγώνα με την Σκιάθο) και ο Νίκος Νικούδης( τιμωρημένος , δέχθηκε κόκκινη κάρτα-δεύτερη κίτρινη στον αγώνα με την Σκιάθο). Στον αντίποδα επανέρχεται ο Τάσος Ζαρκάδας ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το πρωί της Κυριακής να είστε κοντά στην ομάδα μας όπως σε κάθε αγώνα φέτος.....

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αύριο Τετάρτη 10/10 και ώρα 16:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας Κ.20 της Νίκης Βόλου στο Δημοτικό γήπεδο Διμηνίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση της Α.Ε ΔΙΜΗΝΙΟΥ ευχαριστεί τους εκατοντάδες φιλάθλους που κατέκλυσαν το Δημοτικό γήπεδο Διμηνίου για να στηρίξουν την ομάδα μας στο δύσκολο και συνάμα πολύ σημαντικό αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα της Σκιάθου, επίσης ευχαριστεί τον κ. Μοίρη Χρήστο για την οικονομική προσφορά του στην ομάδα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ




Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 4 ΣΤΑ 4 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ




Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας κόντρα στην αήττητη μέχρι πρότινος ομάδα της Σκιάθου.
Το τέρμα πέτυχε ο Αποστόλης Σφάκας στο 23' μετά από ασίστ του Ανδρέα Τσεκούρα.
 Η ομάδα μας παρατάχθηκε με τους :
 Πλακαρό, Νικούδη (αποβολή με δεύτερη κίτρινη στο 65'), Μπαντά, Μοράλες, Γκέρτσο, Κουτσογιάννη, Φιλατζικιώτη, Μαυρίδη (55΄ Τσιουρέλη), Γκίκα, Τσεκούρα (46΄ Καραπλιάγκο λόγω τραυματισμού), Σφάκας ( 74' Αντζούρη).
Στην ανάπαυλα ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Τσαντός Στέφανος και ο Αντιπρόεδρος κ. Διάκος Γεώργιος βράβευσαν με τιμητικές πλακέτες για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο τους κ . κ Καλαφατάκη Πάρη και Καραγιάννη Χρήστο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό .