ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Στα ημιτελικά η Α.Ε.Δ

Στα ημιτελικα του Κυπελλου Ε.Π.Σ.Θ η Α.Ε.Δ




Στο γήπεδο του Πτελεού διεξάχθηκε ο προημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Πρωτεσίλαο και στην Α.Ε.Δ, το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς με την Α.Ε.Δ να έχει σκοράρει ήδη 3 τέρματα μέχρι το 34΄ .
Τα τέρματα πέτυχαν ο Μπαντάς στο 4΄ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκίκα, στην συνέχεια και για την ακρίβεια στο 31΄ ο Ζαρκάδας με πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια (έφερε με τακουνάκι την μπάλα μπροστά του) "κρέμασε" τον πορτιέρο της ομάδας του Πτελεού και έκανε το 2-0, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με δυνατό σουτ, εντός της μεγάλης περιοχής, ο Κουτσογιάννης στο 34΄.
Στο 2ο μέρος υπήρξε λεκτική αψιμαχία μεταξύ του ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Δ Γκέρτσου( δεν αγωνίστηκε, δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στον πάγκο) και του αρχηγού της ομάδας του Πρωτεσίλαου με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Σκουλάς να δείξει την κόκκινη κάρτα και στους 2 ποδοσφαιριστές.
Η σύνθεση της ομάδος: 
Πλακαρός, Νικούδης, Γ. Χονδρός, Μπαντάς (70' Αν. Χονδρός), Μοράλες, Κουτσογιάννης (53' Καραπλιάγκος), Γκίκας, Μαυρίδης, Ζαρκάδας, Φιλατζικιώτης, Τσεκούρας (58' Σφάκας).






Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Α.Ε 2002 - Α.Ε.Δ



Μετά από απόφαση της Ε.Π.Σ.Θ ο αναβληθείς αγώνας την Α.Ε.Δ με την ομάδα της Α.Ε 2002 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9/1.

Πρώτη εμφάνιση για το 2013 η Α.Ε.Δ θα παίξει στον προημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα του Πρωτοσεσίλαου.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:30 και θα γίνει στην έδρα του Πρωτεσίλαου.