ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ε.Δ - ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 4-0

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ



Τις 11 νίκες σε 14 αγωνιστικές πέτυχε η Α.Ε.Δ επικρατώντας με το ευρύ 4-0 την ομάδα του Πρωτεσίλαου.
Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Δ "καθάρισαν" από το πρώτο μέρος το παιχνίδι κερδίζοντας ήδη 2-0 με τα γκολ των Ζαρκάδα στο 13' μετά από όμορφη σέντρα του Τσεκούρα και στο 28' με τον Γκίκα να κερδίζει με όμορφο σουτ τον τερματοφύλακα του Πρωτεσίλαου.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50' ο Φιλατζικιώτης με σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής ανέβασε το σκορ στο 3-0, το τελικό αποτέλεσμα έκλεισε ο Μοράλες ο οποίος μετά από χαμένο πέναλτι του Τσεκούρα πήρε το "ριμπάουντ" και έκανε το Α.Ε.Δ-Πρωτεσίλαος 4-0.

 Η ομάδα της Α.Ε.Δ παρατάχθηκε με τους:
Πλακαρό, Κουτσογιάννη, Νικούδη (57' Π. Κοντό), Αν. Χονδρό, Μοράλε, Φιλατζικιώτη (65' Αντζούρη), Σφάκα, Ζαρκάδα (75' Φέζο), Γκίκα, Τσεκούρα, Καραπλιάγκο. 










Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ισόπαλη η Α.Ε.Δ με τον Σαρακηνό

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΗΝΟ





Στο 0-0 κόλλησε η Α.Ε.Δ χάνοντας έτσι και την "μοναξιά" της κορυφής, την οποία μοιράζεται ξανά με τον Πύρασο Ν.Αγχιάλου ο οποίος κέρδισε στο παιχνίδι με την Δήμητρα Ευξεινούπολης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Α.Ε.Δ να έχει τον πρώτο λόγο στις επιθετικές προσπάθειες και στο 30' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά από κεφαλιά αμυνόμενου σε σέντρα του Τσεκούρα, στο 2ο ημίχρονο οι ομάδες προσπάθησαν εκατέρωθεν να σκοράρουν χωρίς αυτό να επιτευχθεί.
Το Κυριακάτικο παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι κέντρου και ατομικών προσπαθειών.
Ξεχώρισε από την Α.Ε.Δ ο Φιλατζικιώτης ο οποίος ήταν "παντού" στο γήπεδο όπως και το πάθος που ξεχείλιζε από όλους τους ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στο παιχνίδι.